Apotheek Haghedooren

167
Apotheek Haghedooren in Deurle
Apotheek Haghedooren in Deurle

Apotheek Haghedooren is gelegen aan de Pontstraat 40 te 9831 Deurle. De sympathieke Veronique Haghedooren met haar medewerkster zijn er de apothekeressen van dienst. Met meer dan 20 jaar ervaring staat het team van u bij met gepast advies. Naast het traditionele aanbod medicijnen en verzorgingsproducten zijn zij ook gespecialiseerd in voedingssupplementen en cosmetica.

Bij Apotheek Haghedooren vindt u een ruim assortiment kwalitatieve cosmetische en dermatologische producten. Zo kunt u er terecht voor de volledige verzorgingslijn. In de apotheek kunt u steeds terecht met al uw vragen in verband met voedingssupplementen. Ze beschikken er over het volledige gamma van ixX-pharma en Etixx. Ook producten van Nutrisan, Metagenics, PharmaNord en Biotics zijn er verkrijgbaar. Daarnaast beschikken zij ook over een uitgebreid assortiment dieetproducten (proteïnedieet).

De openingsuren van de apotheek zijn van maandag tot vrijdag van 08:15 tot 19:00 en op zaterdag van 08:30 tot 12:30. Op zondag is de apotheek gesloten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here