PoolService Sint-Martens-Latem – specialisatie: privé-zwembaden

245
PoolService in Sint-Martens-Latem
PoolService in Sint-Martens-Latem

Poolservice beschikt over een jarenlange ervaring als het gaat over het plaatsen van nieuwbouw zwembaden. Naast het plaatsen van nieuwbouw zwembaden, renoveert Poolservice ook zwembaden. Dit kan gaan van het renoveren van de kuip tot het renoveren van de zwembadtechnieken.

Voor onderhoudsproducten en zwembad accessoires kan men ook bij hen terecht. Ook vragen over waterkwaliteit zullen u bij Poolservice vakkundig beantwoord worden.

Poolservice beschikt ook over een webshop waar men de mogelijkheid om online zwembadartikelen aan te kopen. Deze artikelen worden dan thuis afgeleverd of u kan deze afhalen in het verkooppunt. Het ruime gamma vertegenwoordigd zwembadartikelen met hoge kwaliteit. Dit gaat van chemicaliën tot opblaasbaar zwembadspeelgoed.

PoolService is gelegen aan de Kortrijksesteenweg 130 te Sint-Martens-Latem. De openingsuren zijn van maandag/vrijdag van 09:00h – 12:00h & 14:00h – 18:00h. Op zaterdag: van 10:00h – 12:00h & 14:00h – 16:00h. PoolService is gesloten op zon- en feestdagen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here