Tuinmachines Van den Bossche te Sint-Denijs-Westrem

457
Tuinmachines Van den Bossche te Sint-Denijs-Westrem
Tuinmachines Van den Bossche te Sint-Denijs-Westrem

Tuinmachines Van den Bossche heeft een geschiedenis die begon in 1958 en verder uitgroeide tot 3 aparte familiebedrijven. Het bedrijf vindt haar ontstaan in het jaar 1958, wanneer het tuinbouwgebeuren nog volop geconcentreerd is op ploegen en grondbewerking.

In de verkoop van machines voor land- en tuinbouw heeft zij doorheen de jaren haar aanbod sterk uitgebreid. Een groei, over de Pajottenlandse grenzen, kon dan ook niet uitblijven. Een tweede zaak werd in 1980 opgericht te Kampenhout door zoon Luc Van den Bossche. Een derde vestiging, ditmaal te Sint-Denijs-Westrem, werd door zoon Eddy Van den Bossche geopend in 1989.

Zowel de particulier als de professionele tuinder vindt er heden een indrukwekkend assortiment in gras- en zitmaaiers, bosmaaiers en kantensnijders, frezen en motorploegen, haagscharen, hakselaars, boomzagen, hogedrukreinigers, sproeiers, bladblazers, grondboren, rupstransportwagens, waterpompen en zelfs robotgrasmaaiers.

Het commerciële succes steunt op een bedrijfsfilosofie die kwaliteit en service hoog in het vaandel draagt. Een bewuste keuze voor topmerken zoals o.a.Honda, Stihl hebben ertoe bijgedragen dat Tuinmachines Van den Bossche te Lennik is kunnen uitgroeien tot een modern bedrijf.

Tuinmachines Van den Bossche is gelegen aan de Kortrijksesteenweg 1268 te Sint-Denijs-Westrem. Je kan het bedrijf ook bereiken op het nummer 09/282.91.73

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here