Wenst u ook een artikel op Burenonline?

Burenonline.com is gegroeid vanuit het idee dat veel buren elkaar niet kennen of weten wat er te doen is in hun omgeving. Elke omgeving bruist van activiteiten zonder dat de inwoners hiervan soms op de hoogte zijn.

Veel buren hebben een hobby of ambachtelijke activiteit, andere personen hebben dan weer een interessante winkel of restaurant. Wat jouw verhaal ook is, Burenonline.com tracht door leuke lokale berichtgevingen deze activiteiten en mogelijkheden kenbaar te maken via zijn online gids.

Bent u een kunstenaar of heeft u een interessante hobby dat u kenbaar wenst te maken aan uw medeburen? Bent u een ettablisement dat lekkere gastronomische gerechten serveert of een misschien winkel met interessante producten of diensten?

Laat zeker van je horen en geef ons een seintje. Wij schrijven met veel plezier een leuk artikel over uw verhaal en activiteit samen met mooie fotos. Wij kunnen ter plaatse komen om uw activiteit te ontdekken via een persoonlijk interview of u kan een eigen artikel aanleveren zolang deze voldoen aan onze voorwaarden.

Wenst u meer informatie of een afspraak te maken voor een interview? Stuur ons dan een email naar info@burenonline.com

Tot binnenkort!

Thibaud
Oprichter Burenonline.com