Een trendy, unieke klerenwinkel waar iedereen terecht kan, dat is waar Lien Janssens van droomde. Twaalf jaar geleden verhuisde ze naar Brugge, dit jaar kwam ze terug naar Deinze om haar droom waar te maken. Een winkel oprichten in haar geboortestad waar ze een breed gala aan eigen merken kon aanbieden. Ze wist hoe risicovol zo’n nieuwe onderneming was: het vinden van het juiste pand op de juiste plaats, unieke ideeën uitwerken tot een originele winkel. Na het vinden van haar huidige pand in de Gaversesteenweg 38, een voormalige naaiwinkel, begon alles samen te vallen en kon ze haar onderneming starten: Marcelle.

Lien werkte hiervoor als etalagist maar voelde dat het tijd werd om een eigen kledingzaak te starten. Haar ervaring straalt door haar volledige winkel: alles is fotogeniek en tot in de details afgewerkt. Ze renoveerde het pand volledig zelf en ook de inrichting nam ze op zich. De inspiratie haalde ze uit haar eigen voorkeuren: Scandinavisch wit met zachte afwerking. Elke hoek, kast of rek in de winkel hoort zo thuis op Instagram.

Marcelle is een hippe klerenwinkel waarvan er in Deinze en omstreken niet nog één te vinden is. Elke week komen er nieuwe leveringen binnen waardoor het aanbod bij elk bezoek verandert. Ze probeert steeds exclusieve merken aan te bieden die verder in België weinig aangeboden worden. Je vindt er een combinatie van Scandinavische en Franse merken waaronder Samsøe & Samsøe, The Kooples, Just Female, IRO en Anine Bing. Zoals Lien het zelf zegt: enkel merken en kleren die ze zelf zou dragen. Haar droom is dan ook om naar te toekomst toe nog meer kleinere, exclusieve merken in haar winkel te introduceren. Naast kledij biedt Marcelle ook juwelen en andere accessoires aan.

Lien voorspelt voor het komende seizoen veel rood, bordeaux en streepjes. Luipaardprint zal ook niet weg te denken zijn en fluweel zal zich terug een weg banen naar de kleerkasten. Ze wil zowel stijlvolle basics als creatievere ontwerpen een plaatsje geven in Marcelle. Daarnaast staat ze ook steeds paraat met stijladvies om je te helpen bij het uitzoeken van je perfecte outfit. Zo vroeg een dame na het vinden van een nieuwe tenue of ze de kleren mocht aanhouden na de aankoop. Complimenten als deze vindt Lien fantastisch, er gaat niets boven mensen blij maken met haar passie voor kledij.

Meer informatie kan je vinden via marcelle-store.be of in Marcelle zelf: Gaversesteenweg 38


Bedrijfsgegevens