In het midden van de Dorpstraat vinden we de Ouwe Hoeve, over voor de Deurlenaars, d'Ouwe Hoeve, een brasserie die voornamelijk werkt met ambachtelijke producten zoals groenten en kip van plaatselijke telers en fokkers.

Het gebouw waar d’Ouwe Hoeve onderdak vond, werd drie eeuwen geleden opgetrokken. Het gebouw diende voor verschillende activiteiten door de jaren heen. Oorspronkelijk fungeerde het als pastorij, later werd het gemeentehuis er ingericht. Toen het gemeentehuis verhuisde, werd het pand gebruikt als een kleine herberg waar men drank en spijzen kon benutten. Kort later werd de herberg aangepast en dienden het als een klein schoolgebouw.

Sinds 1826 is de plaatselijke herberg er opnieuw ondergebracht. Tijdens de verbouwingen respecteerden de eigenaars de authenticiteit van het historische pand. De ligging van d’Ouwe Hoeve is werkelijk uniek. Het pittoreske dorpje Deurle lijkt wel weggeplukt uit de Provence en het terras ademt de sfeer en rust van vroegere tijden.

De brasserie gaat volluit voor het kwaliteitspact. Dit wil zeggen dat men zo veel mogelijk gerechten trahct te realiseren met lokaal ambachtelijke producten. De plaatselijke slager levert dagelijks vlees en de vishandelaar schaal en scherpdieren om lekker van te peuzelen.

Naast de restaurant biedt de D'ouwe Hoeve ook de mogelijkheid om de feestzaal te huren. d’Ouwe Hoeve vormt immers een prachtig decor voor de ontvangst van partners, het organiseren van een zakelijk evenement of een privéfeestje.

Het team van de brasserie organiseert iedere aangelegenheid samen met de geinteresseerden en houden daarbij rekening met het kader waarin u uw evenement wil laten doorgaan. Bovendien neemt de brasserie ook regelmatig zelf het heft in handen zowel seizoensgebonden als andere evenementen te organiseren.


Bedrijfsgegevens   Bezoek de website