Het Modehuis gelegen aan de Xavier De Cocklaan 37 te Deurle (Sint-Martens-Latem) wil met haar mode ode brengen aan een innerlijk uiterlijk en ziet mode als een verlengstuk van iemands persoonlijkheid. Een selecte keuze aan merken en silhouetten moet ode brengen aan uw karakter, uitstraling en/of boodschap die u in het kader van uw professioneel kader en/of dagelijks actief leven als zelfbewuste vrouw wenst te hanteren en dus te veruiterlijken. Daar iedere vrouw uniek is, voelen zij zich geroepen om ode te brengen aan de vormentaal van eenieders lichaam zonder te moeten inboeten aan het draagcomfort. Of zoals Coco Chanel het reeds eerder heeft aangegeven: mode moet comfortabel zijn, anders is het geen luxe!

Ontwerpster & zaakvoerder Elke Baert is het creatieve brein en Veerle Baert, bestuurster bij brouwerij Moortgat is de mentor en drijfkracht achter Het Modehuis. Het Modehuis is sinds 2014 partner/mede-oprichter van het First Friends businessplatform. Het is een kwaliteitslabel dat garant staat voor hoogwaardige producten en diensten gekoppeld aan een uitmuntende service waarbij u als klant centraal staat. Het Modehuis is best trots op het platform ‘Ik koop Belgisch’. Zo heeft Het Modehuis als Belgische ontwerpers/merken in huis: Furore, Marianne Janssen, Elegnano, Yess, Lebeau-Courally en Clovis. In relatie tot de geselecteerde modethema’s nodigt Het Modehuis ieder seizoen een kunstenaar uit om zijn of haar project in de kijker te stellen.

Het Modehuis ontvangt u hiervoor graag in een stijlvol en uitnodigend kader waar zij met enthousiasme aandacht besteden aan de nodige service. De heren in het gezelschap kunnen tijdens die unieke koopmomenten hun gading vinden in een ruim assortiment lectuur in onze loungehoek en/of zich laten inspireren door de periodiek tentoongestelde kunstwerken van Absolute Art Gallery.

Het Modehuis onderstreept oa. Volgende labels: Lebeau-Courally, Furore, Blu Bianco, Furla, Oui, Les Cordes, Rosner, Clovis, Pierre Cardin, Dyrberg Kern, Black Rice, Steffen Schraut, Elegnano, Buti, Titto, Fien, Cornicci, Taim, Thomas Bradley, St. Emile, Villa Gallo, Karinz, E. Kollins, She's so, Gloria G, Mala Alisha, Accento, Marianne Janssen, Ekle'. Het Modehuis wil u een volledige outfit aanreiken die garant staat voor een geraffineerde ‘total look’ zonder het nodige draagcomfort uit het oog te verliezen: van casual chique over klassiek met een twist tot het meer vernieuwende, van maat 34 tot maat 46.

Bedrijfsgegevens   Bezoek de website