De Dorpstraat in Deurle, met zijn witte huisjes met groene zonneluiken, is bekend om zijn neoromaanse Sint-Aldegondiskerk met neoclassicistisch interieur.

Deurle, een dorp van kunstenaars zoals Gustaaf De Smet en schrijvers zoals Cyriel Buysse, zijn een inspiratiebron voor vele bedrijven die dagelijks bezig zijn met kunst en design.

Één van deze is het design en interieur bedrijf van Annick Grimmelprez gevestigd in de Dorpstraat 50-52. Samen met haar dochter Laura Colle zijn ze dagelijks bezig met ontwerpen en het verfijnen van unieke en kwalitatieve interieur omgevingen.

Annick verwijst naar hoge kwaliteit "sur mesure spaces", of met andere woorden, hoge kwalitatieve plaatsen voor muzikanten, kunstenaars, hobbyisten of artisten die dagelijks in een geinspireerde omgeving willen wonen. Deze omgevingen helpen de bewoner om creatief en innovatief te zijn, of het nu een residentiele woning is, een herenhuis of een appartement. We richten zelfs relax & wellness centrums in voor onze klanten.

Het process en de ontwikkeling van zo een omgeving is een complexe taak, aldus Annick. Voor elk project beginnen we vanaf nul en brengen we leefswijze van de bewoner in kaart rekening houdend met de architecturale, historische en culturele context van de woning. Daarnaast zijn het licht en de ruimte van de omgeving een doorslaggevend aspect in het design process.

Wanneer het op Interieur design en objecten aankomt, dan helpt het kantoor met het begeleiden van de juiste keuzes, van de kleur, tot het materiaal, dit of het nu antieke stukken zijn of moderne fijne kunst.

Het design en internieur bureau werkt bovendien op internationaal niveau. We hebben al veel internationale klanten geholpen met ontwerp, design en het inrichten van inspiratievolle plekken, aldus Annick. We zijn dus op zoek naar een bijkomende persoon met uitgebreide ervaring in interieur design om ons team te versterken.

Bedrijfsgegevens   Bezoek de website