Focus Finance, een moderne uitvoerend accountantskantoor op maat.

Deurlenaar Jakob Roos begon 10 jaar geleden zijn eigen accounting kantoor Focus Finance, momenteel gevestigd op de Kortrijksesteenweg 203 in Sint-Martens-Latem.

Het kantoor, gestart in 2007 met 1 medewerkster is ondertussen uitgegroeid tot een sterke nationale speler en voorziet KMOs, zelfstandigen, VZWs en particulieren van een degelijk administratief, financieel, fiscaal en boekhoudkundig advies waarbij flexibiliteit en discretie centraal staan.

Naast de integrale begeleiding, van de opstart, over de boekhouding, de jaarrekening, de fiscale aangiftes tot en met overnames kan U een beroep doen op een ervaren team met ruime vakkennis.

Zo werkte Jakob jarenlang voor grote internationale accountantsorganisaties zoals Deloitte en heeft hij ook geruime tijd deel uitgemaakt van de accountantsassociatie Jarefin.

Focus Finance staat ook niet stil en zit mee op de trein van digitalisering. Gedaan met die “oude boekhoudgarde” die de boekhouding mee naar zijn “hol” sleept. De hele waaier van administratie kan bij Focus Finance gebeuren volgens eigen behoefte. Jakob is trots op zijn onderneming en geeft ook mee dat de flexibiliteit een belangrijke factor speelt in zijn sector.

De medewerkers zijn opgeleid om te werken met de meest gebruikelijke digitale boekhoudsoftware op de huidige markt en kunnen zich dus snel aanpassen naar de operationele wensen van de klant. Online inzage voor de klant in een boekhoudingsdossier is bij Focus Finance en tegenwoordig een must. Dat is ook de reden waarom Focus Finance blijft investeren in de digitalisering en modernisering van het bedrijf.

Maar Jakob, de vertrouwde en integrale lokale boekhouder die hij is, gekend onder Latemnaars en Deurlenaars spits zich niet enkel en alleen op het moderne aspect van zijn digitale dienstvelening van zijn kantoor.

Het kantoor zal bijvoorbeeld ook, op traditionele wijze samen met u aan tafel de cijfers van uw bedrijf interpreteren en uw risico’s analyseren, dit met oog voor het verleden en met de blik gericht op de huidige en toekomstige bedrijfsvoering. Een lekkere tas koffie samen met een duidelijke en transparante uitleg tijdens het analyseren van hun bedrijf charmeert nog steeds veel van onze tevreden lokale klanten, aldus Jakob. Kortom een no-nonsense aanpak waarbij zowel de klant als Focus Finance een duidelijk overzicht krijgen op de prestaties, fiscaliteit en gezondheid van een bedrijf.

Indien u dus op zoek bent naar boekhoudigkundig advies of u wenst gewoon een goed gesprek met een lokaal vertrouwde boekhouder uit de omgeving van Deurle en Sint-Martens-Latem, overweeg dan het accountantskantoor Focus Finance. Jakob en zijn medewerkers staat klaar om samen met u de administratieve en boekhoudkundige uitdagingen van vandaag efficiënt aan te pakken én uw financieel management op een hoger niveau te tillen.


Bedrijfsgegevens