Deze rustieke hoeve ligt in een beboste villa vlakbij de Leie en het golfterrein. Achter de gevel van deze gerestaureerde schuur vindt u een hedendaags interieur. Enkel de eeuwenoude imposante open haard verwijst naar het verleden. In de winter tafelt men voor het gezellig knetterend haardvuur, in de zomer in een lommerrijke omgeving op een prachtig terras.

De familiezaak werd opgericht in het jaar 1980. In oktober 2011 namen Valerie en Steven D'hoye de zaak over. Onlangs werd het restaurant volledig gerenoveerd om hun klanten nog meer comfort te bieden.

Dat Bourgognewijnen het stokpaardje van de familie zijn, blijkt niet alleen wanneer men het kelderboek doorbladert, maar ook het interieur straalt dat uit. Steven, oud-leerling van hotelschool Ter Duinen, neemt het culinaire gedeelte voor zijn rekening. Hij beschrijft zijn keuken als een klassieke keuken met hedendaagse toetsen en met veel respect voor het basisproduct zelf.

Bovendien brengt d' Oude Schuur een seizoensgebonden keuken. Alle producten worden geserveerd wanneer ze optimaal zijn. Asperges, hoppescheuten, babykreeften, Oosterscheldekreeften, oesters, Sint-Jacobsvruchten, hazen, fazant, truffels; alle mogelijke ingrediënten passeren de revue. Genoeg variatie dus voor de klant (en de chef)!.

D'Oude Schuur is gelegen aan de Baarle-Frankrijkstraat 1 te 9830 Sint-Martens-Latem en is te bereiken via het telefoonnummer 09/282.33.65. Het restaurant is geopend op maandag, dinsdag, vrijdag, zaterdag en zondag telkens van 12:00 – 14:30 & 18:00 – 21:30.

Ben je op zoek naar luxe wijnen? Neem dan een kijkje op https://www.mijnluxe.be


Bedrijfsgegevens