Rexel is in 2000 ontstaan van de groep "Rexel België nv" door de fusie van 4 elektrotechnische groothandels: Electro-matériel-Sedec, Elektra, H.Gernay en Matelgro. Het bedrijf is de globale marktleider in de distributie van elektrische producten en oplossingen voor de industriële, residentiële en tertiaire markt met een afdeling te Sint-Martens-Latem aan de Kortrijksesteenweg 227.

Men vindt in de winkel een uitgebreide productrange van de meest innovatieve elektrisch, verlichtings- en beveiligingsmateriaal, databekabeling en een gamma energiebesparende producten. Het fijnmazig verkoopnetwerk, het enorm productaanbod en de uitstekende relatie met hun leveranciers, maken van Rexel een bevoorrechte partner voor elke klant. In 25 jaar zijn ze erin geslaagd om de referentie te worden in de markt door een globale oplossing bieden die voldoet aan elke vraag. Niet minder dan 10 productfamilies staan voor de klant ter beschikking georganiseerd per marktsegment, specifieke toepassingen en type klanten. Hun klanten kunnen rekenen op elektrische kwaliteitsproducten en zeer betrouwbare diensten.

Rexel Worldwide is over heel de wereld het belangrijkste distributienetwerk van elektrisch materiaal en toepassingen voor de industriële, residentiële en tertiaire sector. Zij zijn de enige verdeler die de eerste of tweede plaats inneemt op elke markt, en dit zowel in Noord-Amerika als in Europa, Azië, de Pacific en natuurlijk ... in België.


Kenmerken

Telefoon 09/282 90 00
Ondernemingsnummer BE0437237396
Categorie Bedrijven

Bezoek de website


Is dit jouw bedrijf?  |  Meld een fout