Het Eyecenter is de oogartsenpraktijk van Dr. Fernand De Wilde gelegen aan de Kortrijksesteenweg 206 te 9830 Sint Martens Latem met specialisatie in onder meer algemene – en kinderoogheelkunde, ooglaser, brilvervangende lensimplantatie, de behandeling van glaucoom, maculadegeneratie, droge ogen en cataract, en kosmetische ingrepen. Opgericht in 2007 is het een van de eerste privéklinieken in België voor ooglaserbehandelingen. De praktijk heeft afdelingen in Sint-Martens-Latem, Eeklo en Terneuzen.

Een ploeg van 13 hoogopgeleide mensen zorgt voor optimale service in een aangename en professionele sfeer. Het medisch team telt 3 oogartsen en heeft een sterke reputatie in de algemene oogheelkunde. Elke oogarts heeft zich ook gespecialiseerd in een deelgebied van de oogheelkunde. Van een gewone bepaling van de gezichtsscherpte, over gespecialiseerd onderzoek met digitale fluo-angiografie, tot laserbehandelingen voor diabetespatiënten. Dokter De Wilde is tevens gespecialiseerd in cataractoperaties en refractiechirurgie, gaande van femtolasik, ICL tot heldere lensvervanging. Ook worden er ooglidcorrecties met de CO2 laser uitgevoerd.

Het Eyecenter levert volgende diensten:

Ooglaser: Het Eyecenter behandelt alle refractiestoornissen zoals bijziendheid, verziendheid en astigmatisme met de femtosecondlaser. Met de ReLEx SMILE ooglaser-technologiehoeven we geen flapje meer te maken, wat postoperatieve ongemakken drastisch vermindert. In zo goed als alle gevallen kunt u de volgende dag gewoon weer scherpziend naar uw werk.

Cataract behandeling en brilvervangende lensimplantatie: Het Eyecenter behandelt uw cataract pijnloos, veilig en snel: De behandeling duurt minder dan één uur. De volgende dag al is uw zicht weer haarscherp en kunt uw dagelijkse activiteiten hernemen. Dankzij een grondig vooronderzoek kunnen we een positief resultaat garanderen. U heeft de keuze uit verschillende behandelingstechnieken zoals de klassieke ultrasound of de revolutionaire Catalys Laser behandeling.

Droge ogen: Droge ogen (DED: dry eye disease) vormen een probleem bij ongeveer 1.8 miljoen Belgen. Het Eyecenter biedt als eerste privékliniek in België verschillende behandelingen en een oplossingen voor droge ogen aan. Al naar gelang de oorzaak van de droge ogen worden Thermapads, oogdruppels of een behandeling met een IPL-apparaat toegepast.

Andere behandelingen: Het Eyecenter biedt een waaier aan andere oogheelkundige en kosmetische ingrepen aan, onder meer behandeling met Catalys laser, lensimplantatie, plastische ooglidchirurgie, leesbrilcorrectie, en de behandeling van glaucoom en maculadegeneratie.


Kenmerken

Telefoon 09 225 61 90
Categorie Bedrijven

Bezoek de website


Is dit jouw bedrijf?  |  Meld een fout