In de Guido Gezellelaan 33 in Deinze vinden we de patisserie en bakkerij van Frederik en Marijke, bakkerij Willy. Beide gepassioneerde ondernemers met een passie voor hartverwarmende broodjes en taarten. Beide zijn ijverig bezig met het bedienen van klanten, van kasteelbrood tot croissants, van crème koeken & eclairs tot fruittaarten.

Veel klanten springen nog snel even binnen voor ze naar hun werkpost gaan. Iemand wist me te vertellen dat de zelfs tot de dessertkoekjes alles handgemaakt is. Waar vind je dat nog tegenwoordig fluistert een klant me in de oren in de wachtrij?

Opvallend zijn de lekker gevulde taarten, vooral de aardbeientaart valt in de smaak bij de meeste klanten, maar er zijn ook chocoladetaarten, framboos, en nog veel meer. Marijke en Frederik lichten toe dat vooral voor feesten en evenementen ze zelfs fototaarten maken, ttz letterlijk een foto op je gebak.

Kortom, deze bakkerij en pattisserie is een gevestigde waarde en zeker de moeite waard om even binnen te springen. Mocht je net iets te laat zijn, dan kan je nog steeds beroep doen op de broodautomaat net naast de inkom. tweedehands auto te koop in belgiëBedrijfsgegevens   Bezoek de website