Het sfeervol restaurantje’t Keukentje is gelegen aan de Pontstraat 6 te Deurle. Het is een ontwapenend adresje, gerund door een jong team dat talent koppelt aan gedrevenheid. In het kleine Keukentje werkt een grote kok, de jonge Elyes Jomaa, die op culinair vlak geen onbesproken reputatie heeft. In de keuken wordt de klassieke Frans-Belgische kaart getrokken.

In restaurant is het telkens heerlijk genieten in een uiterst charmant en romantisch kader. De keuken is traditioneel Frans-Belgisch en erg gevarieerd. Op het aangenaam en rustig terras kan men genieten van een mooie zomeravond. Er is tevens voldoende parkeergelegenheid voorzien in de onmiddellijke omgeving van het restaurant.

De kaart, groots in eenvoud, staat op een simpel A4’tje, kwestie van dagvers, vaak à la minute, te werken. Mét mooie seizoenproducten, dat spreekt. Kalfsfricandon, toast met Parijse champignons, gebakken zeetong, côte à l’os, steak tartaar: de chef kent zijn klassiekers, en geeft ze een ongecompliceerd lekkere stempel mee. Kwaliteit verloochent zich nooit, bewijzen ze hier elke dag opnieuw.

Kortom een super gezellig restaurant, meer dan vriendelijk personeel en bediening en een top menu en wijnkaart.


Bedrijfsgegevens