Alles begon in 2008 voor Sylphar toen het bedrijf als een spin-off van een publiek genoteerd dentaalbedrijf haar focus begon te leggen op innovatieve, consumentvriendelijke producten die opvallen door hun revolutionaire applicatiemethodes. De heer Robin List is er CEO.

Momenteel brengt het bedrijf wereldwijd verschillende producten op de markt via zeer gemotiveerde, lokale distributiepartners. Sylphar wordt gevonden in de volgende domeinen:

Oral beauty : het toonaangevende merk iWhite biedt producten om uw tanden witter te maken. Oral therapeutics : de merken Herpatch en After geven koortsblaasjes en aften geen kans. Het nieuwste product binnen dit domein is Shur Healthy Breath. Shur Healthy Breath is de oplossing bij slechte adem. Medicated skincare : het innovatieve Remescar assortiment biedt oplossingen voor specifieke huidproblemen zoals wallen en donkere kringen onder de ogen, oppervlakkige spataders en littekens.

De producten zijn verkrijgbaar bij de apotheek of drogisterij bij u in de buurt of online via www.iwhiteinstant.com (iWhite webshop voor België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk en Groot-Brittanië) of www.sylphar.com (Internationale webshop : iWhite, Remescar, Herpatch en After).

De kantoren van Sylphar zijn gelegen aan de Xavier de Cocklaan 42 te 9831 Deurle (Sint-Martens-Latem).


Bedrijfsgegevens