In de Dorpstraat in Deurle merken we een kleine boutique op dat mooi aansluit op de kasseien weg en de pittoreske woningen in de omgeving. Het betreft het interieur bedrijfje van Anna en Mike.

Opgericht in 2014, White Interiors 49 is gespecialiseerd in het maken en ontwerpen van unieke interieur objecten zoals handgemaakte ceramieke vazen, vintage meubelen en leuke unieke huishoud artikelen die dagelijks onderwerp zijn van onze samenleving.

De ontwerpers hebben een duidelijke visie en streven naar een alternative optie voor interieur design. Klanten die op zoek zijn om de massaal dagdagelijkse interieur cultuur even te willen ontsnappen en op zoek zijn naar iets uniek kunnen zeker terecht bij White Interiors 49.

Mike, een belg, heeft in Oostende een Vintage Meubelen Gallerij, deze noemt White Interiors. Het oude huisnummer waar de boutique gelegen is nummer 49. We besloten om beide namen te combineren om onze passie uit te drukken voor mooie dingen, decoratie en objecten, aldus Mike.

Anna, afkomstig van Italië, is voortdurend bezig met het nastreven van stijl en kwaliteit. Veel van de handgemaakte interieur objecten zijn afkomstig van Italië en België, en zijn gemaakt met veel passie en liefde en elk van onze objecten en artikelen hebben een verhaal in die zin dat ze uniek zijn in de materialen, hoe deze werden gemaakt, de kwaliteit en het ontwerp.

Zo hebben we bijvoorbeeld deze uitzonderlijke exclusieve vintage objecten van de 20ste eeuw en een collectie van gecurateerde moderne meubelen. Kortom, van mooie eetbowls, tot vintage meubelen, tot tapijten gemaakt van schaapswol op maat, alles kan bij White Interiors 49.

Anna en Mike zijn beide beschikbaar voor specifieke decoratie projecten en het ontwerpen van chique omgevingen met een twist. We doen alles van het combineren van de kleuren, het selecteren van de meubelen tot het plaatsen van de unieke objecten, alles om uw project karakter te geven.


Bedrijfsgegevens   Bezoek de website